Neljän ruokalajin lähiruokamenu tarjolla Gaalassa

Keski-Suomen Maaseutugaalan 2013 menu on paljastettu – luvassa on suussasulavia paikallisia makuelämyksiä, joissa maistuvat myös villiyrtit ja luomu!

Huikopallaa ens’ näläkään

Kotilaisen Esan pyytämää haukea lasimestarin tapaan Kotileipomo Satu Pitkäsen valmistamalla ruisleivällä

Taikinaan rullattua äänekoskelaista Aura-juustoa ja Reippaalan nokkosta Saarijärveltä

MENU

Alkumaljana Riekon marjatilan Vanhanajan karpalomehulla kruunattu kuohuviini

RoppiLaxin loimutettua kirjolohta Reippaalan tilan paahdettujen punajuurien ja Lassin sörsselikastikkeen kera, villiyrttirieskaa Wanhojen Wehkeiden tapaan

Liisankankaan jäätelön syksyistä puolukkasorbettia

Paahdettua karitsankylkirullaa ja -paistia Hiekkarannan tilalta, tummaa rosmariinikastiketta, Jauhoniemen perunoista valmistettua leipurinperunaa, kermaista pyreetä Sulkusillan palsternakoista ja Reippaalan voiporkkanoita

Mesiangervonkukkaleivos Hehkutaan -yrteistä, Vehkomäen luomukananmunista valmistetulla marengilla hunnutettuna, keittiömestarin metsämustikkasiirappia

Jäläkpuhheijen paenikkeeks’ ihtepalaveluna
Uusi-Yijälän luomutyrninlehtiteetä, Mesimäen hunajatarhojen luomuhunajaa, kahvia

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.